Om Kjolekompagniet

Oplev Kjolekompagniets butik i Odsherred

En af hver kjole

Kjolekompagniet blev til i 2014 i samarbejde mellem Rikke Staal og Sanne Schomburg Klestrup Hansen. De grundlagde Kjolekompagniets koncept:

Kun en af hver kjole! Ikke to kjoler er ens.

Kjolerne er tit så specielle at det måske ville være træls at løbe ind i en magen til, og måske sjovt at løbe ind i en variant? Reglen skal også stimulere kreativitet og virkelyst.

Medvirkende kunder

Unika-kjolerne fik de fineste ambassadører en butik kan ønske sig. Vi har glade kunder og en overrepræsentation af survivors der bruger ‘humørkjolerne’ som lejlighedskjoler og f.eks. køber en kjole til en bestemt begivenhed.

De oftest tilbagevendende kunder afstemmer gerne mønstre og farvevalg efter hvad de ønsker at bidrage med, med deres påklædning, til alt fra en barnedåb til et sølvbryllup. Også adskillige brudekjoler er blevet skabt i Kjolekompagniet.

Tidligere Andelsbutik

Sanne fik mulighed for at skabe en større butik på Borrevang, den var åben fra 2018 til 2021 i samspil med Rikke og fire andre skønne kvinder: Berit, Susan, Anne, Bettina, og deres unika designs og beklædning.

Kjolekompagniet er en aktiv spiller i Odsherred. Vi har bl.a. arrangeret markeder med lokal kunst og med bedre genbrugstøj, og vi har deltaget med modeshow og musik til f.eks. Geopark Festival. Vi har et godt samarbejde med “Det Vilde Køkken” i Klint og deltager i forskellige markeder, ofte i Vallekilde Sommermarked.